لیست اختراعات بهرام رضائي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1391/08/03
خلاصه اختراع:

با استفاده از اين دستگاه دبي وروردي و نيز درصد جامد مواد ورودي قابل تنظيم مي باشد. مطمئنا با تغيير دبي ورودي و درصد جامد به دستگاه هاي جداكننده در صنايع مختلف از جمله دستگاه هاي ميزلرزان و اسپيرال (فرآوري مواد معدني) نسبت تخليه كنسانتره به مواد باطله تغيير مي كند. به صورتي كه در روي ميز لرزان با افزايش نرخ بار ورودي محدوده خطوط حدواسط به سمت كنسانتره وسيع تر و بنابراين اختلاف كنسانتره و حدواسط را باعث مي شود. در طراحي هاي صورت گرفته، اين دستگاه توانايي خوراك دهي را با قابليت تنظيم بالا و اتوماتيك دارد. همچنين قابليت اجرا به روش خشك و تر را نيز داشته و در صورت نياز بار ورودي به تجهيزات جدا كننده با درصد هاي جامد مختلفي قابل تنظيم مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/22
مالک/مالکان: محمدرضا اصلاني
تاریخ ثبت: 1392/02/11
خلاصه اختراع:

چگالي ذرات يكي از پارامترهاي موثر بر شناورسازي ذرات مي¬باشد. در اين ابداع و طراحي فرآيند به منظور بررسي تاثير چگالي ذرات بر شناورسازي، از سه ماده معدني كوارتز آلفا، سيليس آمورف و كوسيت به ترتيب با چگالي 67/2، 2/2 و 02/3 گرم بر سانتي¬متر مكعب استفاده مي شود. هر سه ماده با تركيب شيميايي مشابه وارد فرآيند خردايش مي شود. پس از خردايش وارد مرحله فرآيند آسياكني (گلوله اي و ميله اي) مي شود. محصول حاصل توسط روش تر مورد تجزيه سرندكني قرار گرفت. سپس هريك از محدوده هاي ابعادي تك تك مواد نامبرده وارد سلول شناورسازي مي شود.

تاریخ ثبت: 1396/04/06
خلاصه اختراع:

پسماند مس آندي حاوي عناصر با ارزشي چون مس، سلنيم، نقره و طلا است. با توجه به كاهش منابع طبيعي و معدني و پايين آمدن عيار حد معادن يافتن منبع ثانويه جهت توليد اين عناصر گران قيمت و استراتژيك، در اولويت امور قرار دارد. در گذشته، طلا را با استفاده از سيني در رودخانه ها به شكل سنگ طلا استخراج ميكردند اما امروزه از معادني كه تنها حدود 2 گرم از هر تن عيار دارند، اين فلز با ارزش توليد ميشود، بعبارتي بيش از 99% انرژي صرف شده جهت توليد طلا صرف جداسازي باطله و مواد بي ارزش از با ارزش ميشود، بازيابي اين روش معمولا حدود 80% است. پسماند مس آندي از سال ها قبل (حدود 1963 ميلادي) جهت بازيابي اين عناصر استفاده شده است، ابتدا توسط روش ذوب اين فلزات مورد بازيابي قرار ميگرفتند كه تقريبا كل عناصر طلا و نقره به اين روش استحصال مييافت اما در برابر آن، با متصاعد شدن عناصر سلنيم و تلوريم به شكل گاز، شديدا محيط زيست آلوده شده و باعث بروز انواع بيماري ها و سرطان ها مي شد. در ادامه دانشمندان و محققان روش هاي هيدرومتالورژيك (انحلال به كمك اسيد و يا باز) را مورد بررسي قرار دادند كه اين روش ها دائما در حال نوآوري و بهبود است. با توجه به حضور عنصر تلوريم، و تشكيل فاز تلوريد طلا از ابتدا امكان انحلال يك مرحله اي سيانيدي پسماند مس آندي به منظور انحلال بهينه طلا وجود ندارد و به اين دليل و با توجه به ارزش اقتصادي ساير عناصر اقدام به انحلال مرحله اي و حذف (بازيابي) مرحله اي اين عناصر از پسماند شد. بدين ترتيب ابتدا مس را توسط اسيد سولفوريك از پسماند مس آندي جداكرده و سپس توسط سديم هيدروكسيد، تلوريم و سلنيم محتوي پسماند جدا ميشوند. سپس توسط اسيد نيتريك نقره محتوي پسماند مس آندي و باقي مانده سلنيم موجود در پسماند جدا شده و با عمل فيلتراسيون پسماند جامدي كه عملا تهي از تلوريم، سلنيم، مس، نقره و ساير عناصر مزاحم سيانوراسيون است، توليد ميشود. سپس اين پسماند با استفاده از سيانيد سديم و عامل اكسنده عنصر طلا را با بازيابي 96 درصدي مورد عمل انحلال قرار ميدهد.

تاریخ ثبت: 1392/08/13
خلاصه اختراع:

شكل ذرات يكي از موثرترين پارامتر بر شناورسازي ذرات مي باشد. به منظور بررسي منحصر بفرد پارامتر شكل، نياز به طراحي فرآيند ايده الي مي باشيم. در طراحي فرآيند صورت گرفته به منظور ايجاد شكل متفاوت در ذرات با توجه به مكانيسم متفاوت آسياكني، با استفاده از آسياي ميله اي و گلوله اي ذراتي با شكل متفاوت ايجاد مي كنيم. محصول آسياها طبقه بندي مي شود. هر يك از محدوده هاي ابعادي با استفاده از نرم افزار آناليز تصوير مورد اندازه گيري قرار گرفته و كرويت ذرات مورد محاسبه قرار مي گيرد. سپس هر يك از محدوده هاي ابعادي تحت شرايط بهينه و يكسان وارد سلول شناورسازي قرار مي گيرد.

تاریخ ثبت: 1392/08/13
خلاصه اختراع:

از جمله خصوصيات فيزيكي قابل اندازه گيري ذرات، زبري سطح مي باشد. زبري سطح از پارامترهاي مهم در پيش بيني رفتار فردي و تجمعي ذرات هستند. با توجه به وجو پارامترهاي مختلف خصوصيات فيزيكي ذرات، بررسي تاثير زبري سطح ذرات بر شناورسازي نيازمند طراحي فرآيند ايده الي مي باشد. در طراحي فرآيند صورت گرفته، ذرات توسط سنگ شكن هاي فكي، مخروطي و استوانه اي مورد خردايش قرار مي گيرند. محصول نهايي به دست آمده از فرآيند خردايش، به دو قسمت مشابه تقسيم شده، وارد دو نوع آسياي ميله اي و گلوله اي مي شود. در شرايط مشابه نرم كني صورت گرفته و توسط تجزيه سرندي طبقه بندي مي شود. هر يك از فراكسيون هاي ابعادي توسط دستگاه BET مورد اندازه گيري زبري قرار گرفته و تحت شرايط يكسان و بهينه مورد شناورسازي قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1379/07/11
مالک/مالکان: بهرام رضائي معيني
تاریخ ثبت: 1379/09/11
مخترع/مخترعان: بهرام رضائي معيني
خلاصه اختراع:

در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح وتوصيف پرونده رجوع شود

موارد یافت شده: 7